Bra bra, hej! Eller var det kram kram đŸ€”đŸ€­đŸ€—

Nu vet jag i alla fall vart Loboohallen i Anumark Ă€r, pĂ„ tadaaa…Teg. Jag hade i alla fall rĂ€tt i mina misstankar, dĂ„ det inte gick att hitta nĂ„got om Anumark pĂ„ nĂ€tet. Annelie var inte sĂ€ker, kan ju vara att nĂ„n pratat om en ev,flytt, dit ut eller om dom legat dĂ€r förut. NĂ„vĂ€l, nu vet jag i alla fall vart jag ska Ă„ka i eftermiddag.

Om jag sen hamnar i Stöcksjö eller Hörnefors pÄ osandade, nyfunna vÀgar, det ska jag ha osagt. Man vet aldrig med mig, jag kan ju ta en vÀnstersvÀng istÀllet för höger, bara sÄ dÀr för att jag tror att det sÀkert Àr den rÀtta vÀgen.

Bild hittat i gruppen Klotterplanket pÄ FB

KÀnns dÄ skönt med en ledig dag idag. Har varit lite intensivt senaste veckorna. DÄ varje dag har inneburit nÄn typ av, komma ihÄg, ringa dit, skriva det dÀr och det dÀr, hÄlla koll pÄ detta, svara pÄ dessa frÄgor, grÀva i minnesbanken, und so weiter.

NÀr samtal pÄ telefon, avslutas, brukar jag för det mesta sÀga frasen: -bra bra hej! Det Àr nÄgot som bara blivit och sÄ har det fortsatt.

SĂ„ tycker jag mig höra att mĂ„nga svarar tillbaka med ett kram kram Ehh, ok đŸ€­ Nu gör det vĂ€l ingenting om det Ă€r mina vĂ€nner. Vissa fĂ„ vĂ€nner, sĂ„ sĂ€ger jag faktiskt kram, sĂ„ det Ă€r inget jĂ€tte konstigt. Det knepiga blir dĂ„ jag pratar med mĂ€nniskor jag inte kĂ€nner sĂ„ himla vĂ€l. Kan till och med ha kommit frĂ„n nĂ„n sĂ€ljare.

Sa till Åke för ett tag sedan dĂ„ jag la pĂ„ luren efter ett sĂ„nt dĂ€r samtal med en person, jag inte kĂ€nner. Och den svarar pĂ„ mitt bra bra hej, med ett kram kram. NÀÀ, nu fĂ„r jag nu fasen sluta sĂ€ga bra bra. Det verkar ju som om dom tror att jag sĂ€ger kram kram, och dĂ„ svarar dom bara pĂ„ gehör…

Jaja, det Àr vÀl ingen katastrof fast det kÀnns bara akward. Och hÀr Àr vÀl risken överhÀngande att dom tycker att jag Àr mest akward, ifall det nu Àr sÄ att dom hör nÄgot annat Àn vad jag faktiskt sÀger.

NÀmen nu ska jag klÀ pÄ mig och gÄ ut med Winstone. Kanske bakar nÄn kaka till kaffet efter middagen. Gissar att Annelie vill ha bÄde middag och en kaffe innan hemresa. Hon vÀgrar j i sten att sova i kÀllaren, haha.

Ha en fin söndag, allihop! Och kom ihĂ„g…

Maria Lundmark HĂ€llsten