Har han ett inbyggt Google chip đŸ˜±

I förrgĂ„r, satt jag och kollade fyllning och beskrvning för att göra falska wienerbröd. TĂ€nkte att det kanske vore nĂ„t att göra nĂ„n dag i pĂ„sk, enkelt, otramsigt och gott. Hinner bara lĂ€sa receptet, sĂ€ger till Åke, att nu gĂ„r jag över till Ica NĂ€ra, sĂ„ sĂ€ger han…nÂŽ Åke förstĂ„s: -Köp ett wienerbröd!!

Jag blev helt paff. Har han ett inbyggt Google chip i huvudet och visste, per automatik, vad jag googlat pÄ??

Det Àr nÀmligen sÄ hÀr, att jag Àr inte överförtjust i wienerbröd, köper kanske ett sÄnt till oss var, inte ens 1 gÄng/Är. SÄ visst satte det griller i min skalle.

Lunchdejten med Ina igĂ„r, gick i ett svep, fast i tid var vi dĂ€r över 2 timmar. Det Ă€r precis som dom sĂ€ger, tiden gĂ„r fort dĂ„ man har roligt 😄

Det var bara för mig att gĂ„ hem och hĂ€mta bilen för att dra ner till frisörskan. Och BAAM, s var man kortklippt, igen. Kan inte sĂ€ga att jag kĂ€nner mig bekvĂ€m i kort hĂ„r, men jag var lika obekvĂ€m med fnöskigt, tunt och flygigt hĂ„r sĂ„… jaja, det Ă€r vad det Ă€r PUNKT.

NÀr jag kom hem, blev det mer griller. Jag hade nÀmligen satt pÄ mig dessa örhÀngen, som Theresé köpt pÄ Elvis Presleys Graceland, dÄ dom var dÀr 2015.


Frisörskan Àr den första ever, att kommentera dom, och undrade ifall jag spelade gitarr och tyckte att dom var sk-t snygga.

Och nu vĂ€nder sig Åke till mig och frĂ„gar ifall jag köpt nya örhĂ€ngen. NĂ€men hallĂ„…2 kommentarer om samma sak pĂ„ samma dag. Jojo!

Idag Ă€r det 12 Ă„r i detta hus…kĂ€nns nĂ€stan som ett skĂ€mt (haha), fast det Ă€r helt seriöst. Klippt frĂ„n inlĂ€gg, back then: ”

Jag fick sluta sju igĂ„r kvĂ€ll, skönt, sĂ„ det var att Ă„ka hem, Ă€ta och sedan hamnade vi pĂ„ kvarters puben, föreningen hade anordnat en liten pubafton. Vi fick oss en öl
eller tvĂ„ och sedan följde Kerstin och Janne med oss till huset.
Janne lovade av vara bĂ€rhjĂ€lp idag sĂ„ jag antar att vi inte, ska tycka att det Ă€r konstigt om vi ringer dit och en röst sĂ€ger: Det nummer du försöker nĂ„, Ă€r inte lĂ€ngre i bruk. Och testar vi mobilen sĂ„ fĂ„r vi bara till svar: Numret kan inte nĂ„s, var god försök igen senare 🙂” FĂ€rdigklippt

 

Fotnot. Klart att Janne B höll sitt ord, och hjÀlpte oss dÄ, och vi fick upp sÀng till övervÄningen.

Jag fortsÀtter smycka huset lite hÀr dÀr. IgÄr kom Jack Nicholson upp i teverummet.


Och Ozzy, pÄ toan dÀruppe.


Inget skÀmt Àr det heller, att det Àr det Ärliga Swap meet pÄ Nailheads idag heller. Jag och Theresé gick prommis med Winstone för att se om dom fÄtt in nÄgra pengastinna köpare. Och nog var det bilar dÀr.

 

IkvÀll ska vi dit pÄ filmvisning och kanske, kanske, en eller annan öl. Vi fÄr se!

Ha en fin lördag!

Maria Lundmark HĂ€llsten