Såg ut som tandpetstillverkning

På håll såg det ut som tandpetstillverkning vid Tvärån. Bävlingen (kan inte låta bli att kalla den för det) har haft en jobbarvecka. Trädfällning står på schemat!!


Kan inte skriva att jag inte gjorde något igår, även om det är så man tänker själv, om man inte lämnat huset, annat än vid promenader. Jag kokade högrev som fick bli en middag bestående av köttsoppa. Gott!

Hade en hel del arbetsrelaterade telefonsamtal, 4 timmar totalt 👀 Gjorde en punktlista över saker vi ska ta upp på dagens arbetsplats träff. Städade 2 klädgarderober och gjorde mig av med 2 påsar. Avrundade middag och kaffe med en promenad på 3.65 kilometer, utan att tappa bort mig, wohoo…

Jag tog nämligen samma promenad som jag och Mr W Tjikka, då vi missade den väg vi skulle ha tagit och hamnade längst ner på industriområdet. Skillnaden igår kväll, var att jag tog yttersvängen, och gick längst med 363:an ner till Spedition och vek sedan in på Kontaktvägen.


Förundrades över att därute, höll dom faktiskt på att sopa asfalten, 19-30 på kvällen. Underbart med den ljusa himlen.

Däremellan pysslade jag mest på att göra saker mellan det jag faktiskt skulle göra, precis som vanligt. Jag har fortfarande inte greppat hur jag är funtad.


Går ner i källaren för att ta upp en större bytta från frysen. På väg ner, tar jag med lite kläder som skulle dit. Går in i ett av rummen för att leta efter skor. In i det andra rummet för att se om vi hade kvar hushållspapper, tar med tvättkorgen och går upp. Enbart för att komma ihåg att jag glömde byttan.

Jag tror, att jag effektiviserar mina göromål, med att fylla ut tomrum med saker som ändå ska göras. Men i slutändan, glömmer jag ändå bort själva huvudsaken, ”the mission”, och då är det lika ogjort. Ingen win win, där inte!

Tänker också på att det är precis som när jag sätter igång och pratar, eller skriver, det är mest, ordbajseri, på riktigt. Jag tvingade mig själv till att skriva upp en del av det jag ska ta upp på mötet, enbart för att jag vill hålla mig till ämnet. Annars VET jag, att jag kommer att dribbla bort mig själ, tappa tråd, och spåra iväg på nåt annat ämne.

Men visst är det bra att jag faktiskt är medveten om det. Då borde jag också kunna arbeta med det och förbättra mig själv…hoppas vi…😂

Ha en fin fredag, allihop!

Maria Lundmark Hällsten