Klev in i en annan dimension…kĂ€ndes det som 😼😹

Var uppe och gick vid HjÀltarnas hus i förrgÄr. Trodde att jag klev in i en annan dimension dÄ jag rundade hörnet och tittade upp mot ankdammen. DÀr stÄr detta hus, och kolla pÄ högra sidan av huset, kontra den vÀnstra.


Den högra sidan var som i en dimma. Lite lÀskigt, eftersom jag inte fattade hur den delen, var sÄ markant, suddig. Kom nÀrmare och dÄ plingade det till dÀruppe. Skrattade lite lÀttat, sÄ dÀr. Dom har hÀngt ett typ av nÀt, över den delen. FrÄga mig inte varför, men mÄ ju ha nÄgot med nÄn renovering eller skyddande av fasaden, att göra.


Skrattade lite mer nu pÄ morgonen, dÄ den hÀr utrÀkningen av mankhöjden pÄ en mÄs, dök upp som Facebook minne.


Undrade tvĂ€rt om vi hade lite att göra eftersom det var Corona epidemi eller om vi gjorde det för att vi ALLTID, har konstigheter för oss đŸ€”

Theresé Àr framme vid resans slutmÄl, Chengdu.


Hon skickade en bild pĂ„ hennes hotellrum…


Kolla in den udda detaljen…


Hahaa…oh my lord, badrum med glasvĂ€gg. Fast nu skrev hon sĂ„ hĂ€r och jag citerar:

”Det finns persienner som man kan dra ner. Dubbla duschar dessutom, i duschutrymmet, ett eget litet rum för toan och det finns en garderob.” slutcitat

Hon skickade Àven bild pÄ maten dom Ät, en kokande, kryddig tofugryta och rÀkbollar. SÄg ju faktiskt gott ut.


Och nu har dom hunnit vara och hĂ€lsat pĂ„ hos pandorna. Vilken fin bild hon fick till 😍


Nu laddar jag för en hel dag med Annelie. Hon Ă€r inte hĂ€r…Ă€n, men sĂ„ smĂ„ningom. SĂ„ jag har lite smĂ„fix att göra innan hon kommer. Den hĂ€r skylten var ju för bra för att lĂ€mna dĂ€rhĂ€n. Med den önskar jag er alla, en fin onsdag!

 

Maria Lundmark HĂ€llsten