Bingo-Micke, mannen med stort hjĂ€rta 🧡

Att Bingo-Micke vandrat vidare, vet nog dom flesta. Jag lÀste hÀromdagen att han testamenterat en del till Björklöven.

 

Mikael Holmberg tillhör den dÀr skaran som verkligen lagt ner sin sjÀl i det han brann för och att han var en mÀnniska med hjÀrta, har Àven vi fÄtt uppleva

 

9 oktober 2012, jag skrev och citerar: ” Nu har jag hĂ€mtat bingolotterna, som ”bingo-Micke” skickade med Tina, som hon sedan skulle vidarebefordra till mig
 vilken kille! Tack sĂ„ mycket Micke, och det vĂ€rmer att veta att dom man inte ens kĂ€nner, sĂ€nder en för dom okĂ€nd mĂ€nniska, en tanke.

Och tack till dig, Tina, för ditt engagemang, din energi och dina tips (och fikat du bjöd pĂ„, förstĂ„s)
 nu har Maria införskaffat lite ”nytt” mjöl i skafferiet 🙂

För pappa har dom nu tagit bort all medicinsk vÄrd och nu ÄterstÄr bara palliativ vÄrd, vilket betyder lindrings vÄrd, dÀr han inte ska behöva ha ont. Hans kropp har nu fÄtt tagit sÄ mÄnga smÀllar att den inte orkar mer, och sjÀlv Àr jag övertygad om att han Àr mer behövd pÄ annan plats och nÄgon eller nÄgot annat, har andra planer för honom.

Jag tillhör gruppen av mĂ€nniskor som vĂ€grar tro, att vi bara lever hĂ€r och nu, och den dagen vi inte finns mer, sĂ„ Ă€r det inget annat. Nej, det gĂ„r inte ihop i min matte tabell. Vi har inte knogat pĂ„ hĂ€r för att allt sedan bara ska vara svart, sĂ„ pĂ„ det sĂ€ttet Ă€r döden inget jag rĂ€ds för, dĂ€remot kan man ju alltid tycka att mĂ„nga av oss, fick alldeles för liten tid, just hĂ€r. Och av precis den anledningen, ska vi ju leva varje dag som om det vore den sista.” slut citat

Tina var vid det dÀr tillfÀllet nere pÄ stan, och antingen ringde hon eller sÄ skickade hon ett sms och frÄgade hur det gick för pappa. Jag svarade precis som det var, att all medicinsk vÄrd var borttagen och vart det skulle leda.

Tina som Àr en kÀnslomÀnniska tog svaret sÄ pass hÄrt att hon damp ner pÄ nÄn bÀnk som stod dÀr och var vÀldigt ledsen. DÀr stod dÄ Bingo-Micke, och sÄg hur ledsen hon var. Han strÀckte ut sin hand, frÄgade vad som hÀnt och hon berÀttade. Jag kan ju inte svÀra pÄ att det var exakt sÄ, det gick till, jag var ju inte dÀr sjÀlv, men i det stora hela. Detta resulterade i att Micke skickade med Bingolotter som vi skulle fÄ. DÀr hade vi vÀl en man med hjÀrtat pÄ rÀtt stÀlle, omtanke Àr vad som rÀknas, och inget annat.

Tog en promenad lÀngst Strandpromenaden igÄr

Kan det vara sĂ„ illa att BĂ€vern pĂ„börjat nĂ„n typ av fördĂ€mning Ă€ven dĂ€r 🧐

DĂ„ mĂ„ den vĂ€l Ă€ndĂ„ tagit sig vatten över huvudet đŸ€” Eller Ă€r det sĂ„ illa att nĂ„n illvillig mĂ€nniska gĂ„tt lös med nĂ„t verktyg đŸ˜Č

Åke pĂ„började projekt Halloween igĂ„r. Jag ska fortsĂ€tta i den mĂ„n jag kan, synd att det skulle regna, bara. Nicco taggade mig i en riktig Halloween rysare, innehĂ„llandes nĂ„gra skrĂ€mmande pumpor đŸ˜± Den delar jag med mig hĂ€r, men inte utan att varna för nĂ„got vedervĂ€rdigt, och önskar er alla, förstĂ„s, en fin torsdag!

Maria Lundmark HĂ€llsten