Vissa saker eskalerar fort, och kan bli nåt du inte tänkt

En av dom bästa arbetsgivarna 🧡 Intresserad av att jobba som personlig assistent? Sök, och tänk att varje dag du gör, oavsett om det är som tillsvidare anställd eller vikarie, räknas som erfarenhet. Och det vet vi väl alla, erfarenheter växer vi av och varför inte dela med sig av det vi kan 😃 Klicka på bilden så kommer du till annonsen.

Höll mest på med städning igår, där det ena gör att man måste fortsätta med nåt annat. Man börjar i ett hörn, upptäcker nåt som skulle ha varit åtgärdat, tar det och hittar nåt nytt då man hämtar verktygen som krävs. Never ending story!

Började riva i hörnet där en barhylla står, i förrgår. Nuddade lampan som står där i hörnet, slog igång den och kom ihåg att knappen inte är som den ska. Lampan blinkar om man kommer åt den och det sprakar lätt i av/på knappen.

Här involverade jag Åke i problemet och han fick jaga efter ny sladd igår. Det hittade han, så voila, en fungerade lampa som inte ska starta några bränder, står nu på plats igen.

Saker och ting kan eskalera fort om man inte sätter på skygglapparna och bara gör det man tänkt man skulle göra. Men å andra sidan, det blir bra då det är gjort.

Fungerade dock inte så, för den här killen, hahaa…

Nä jag har en del att göra även idag, så nu ska frukost intagas, jag har redan hunnit med Winstone och dagens första men absolut inte sista, kaffetår. Önskar er alla en fin lördag!

 

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten