Svårt att ta ”notalones” haha…

Apropå det jag skrev om igår, nya råd och rön angående allt möjligt. Då jag lagt ut bloggen så kom plötsligt bilden jag sett och den såg ut så här

 

Givetvis klickade jag in mig för nu ville jag ju veta varför mjölk INTE skulle vara bra att ha i kaffet.

Så här stod det i texten

Blahablaha, med andra ord. Inget bevisat utan snarare att det är säkert nåt som kan gälla beroende på vem som dricker kaffet, när, var och hur ofta.

Theresé kom bort igår. Ja, visst kan man skriva att hon kom bort då hon kom hit. För skriver jag att hon kom hem, så borde hon ju ha kommit hem till Järlåsa… Jodå jag vet, jag tramsar 🤷‍♀️

Nu råkar det vara så att Nicco, sagt upp sig från Cytiva och då passade dom på att fira det

Och jodå, hon har nytt jobb med start på måndag. Hon kommer att pendla mellan Umeå-Övik och jobbar från och med då, på BAE Systems Hägglunds. Så på måndag får man Gratulera henne till det jobbet.

Men, mina vänner och bekanta, Theresé hade en annan mission då hon kom hit. Det är nämligen en annan person som äntligen kommit hem efter snudd på, 170 år efter sin första jordsättning. Nämligen Christina Catharina Larsdotter, den långa samekvinnan. Hon ska gravsättas idag, uppe i Malå och Theresé och Nicco är nu på väg dit för att delta.

Det är ändå en historisk händelse och fint att detta får ett avslut. Vi är även släkt med henne så det kan väl kännas ännu mer korrekt, tänker jag.

Vet inte vad vi tänkte igår kväll men dom tyckte att jag skulle testa kolten och andra saker och till slut blev det som en liten teaterföreställning här hemma. Svårt med ”notalones” (kan ju inte skriva selfie då jag inte är ensam på bild va), då man inte synkar då bilden knäpps

 

Oj det var inte heller fort gjort att få på alla saker. Sen tyckte dom att det skulle vara lite rörelse i bilden, oh my…

Inte tvärenkelt att få av dom heller. Theresé tycker att jag har jobbig arbetsställning, haha. Fast så där står jag även i rabatter eller då jag plockar saker från backen. Jag kallar den fällknivsställning 😆

Och nu har dom båda packat lunchväska, och dragit iväg till Malå

Hade en hel skock med Steglitser på gården igår, men dom var svår att få på bild allihop

Sen dök det upp en grön sak, vet inte namnet på den

Hoppas på en fin dag för er alla, nu tror jag minsann att jag ska gå ut och dricka lite mer kaffe.

Maria Lundmark Hällsten