Vägar får gärna vara raksträckor…ibland 😊

Oh så trevligt med regn idag. Visste ni att det är Umeå Triathlon 2024, och det är precis, just idag? Ni kan klicka på bilden för mer info

 

Och hur kunde jag ens komma in på det månntro, här och nu. Jo, jag körde hem från jobbet igår och såg en sån där stor skylt med kommande evenemang och hann läsa Triathlon på den. Tydligen rotade det fast. Men det blev nog efter ett kaffebesök vi fick igår kväll.

Mats och Hafdis var ute och cruisade i finbilen och dök in här på gården. Dom tyckte det var ovanligt lite folk ute på stan och då kom vi in på det där igen. Jag vet ju att dom stängt av parkeringen nere på Skeppsbron. Och ja, ikväll ska det spelas musik därnere

 

Håller en tumme (korsade fingrarna) för att regnet upphört och att solen kikar fram tills dess

Nåväl, dom som anmält sig till Triathlon, kanske tycker att vädret är ok. Jag har ingen aning vad som skulle kunna vara det mest optimala vädret för den tävlingen. I starten som är simning i Nydalasjön blir dom blöt så det räcker och blir över så regn gör kanske ingen större skillnad.

Fast överlag hade det nog varit trevligast med lagom temp, lagom hög och frisk luft och bra sikt. Dessutom kan det förmodligen vara många som tänkt åka och titta på tävlingen som kanske ändrar sina planer. Beror väl lite på hur såld man är på detta.

Apropå såld så funderade jag på att plocka bort annonsen på bussen för några dagar sedan. Var lite i valet och kvalet. Äsch, den får väl ligga kvar där. Den försvinner då tiden löpt ut. Åke sa att han fått ett samtal igår och killen ville att jag skulle ringa upp på kvällen för att få mer bilder och beskrivning.

Det är en barnfamilj som är jättesugen på den. Dom bor tyvärr inte här, utan rätt långt ner i Sverige, men killen har en pappa, som bor rätt långt upp istället. Närmare bestämt i Jokkmokk. Så från Malå har han 22 mil och vi, typ 21 ut till Udden.

Ja, vi får se vad som blir, men eventuellt så åker Åke upp till stugan i helgen och möter upp pappan för en provkörning. Sen får han surra med de sina och vi får se om det blir affär framöver. Nu känner man lite både och. Man hinner vänja sig med en tanke och börja tycka att den låter bra. Sen kanske den spricker och man får tänka om.

Men det är tydligen livet som kan te sig precis som beskrivet här:

Känns som våra 40 år tillsammans. Det planeras hit, bokas om dit, vi hamnar där, långtbortistan, fast skulle egentligen åt andra hållet. Det bästa av allt, även om det låter konstigt, så har vi mest skrattat bort det. Filurat och kommit fram till att saker händer och ibland är det bäst att bara åka med och se vart resan leder. Nån gång emellanåt så slutar det på ett bra sätt även om man inte tänkte så från början.

Tur tänker jag, att vi INTE är så intresserad av Triathlon att det är något vi skulle ställt upp på. Vi hade väl inte ens hittat till starten. Dragracingen har räddat oss från sånt. Där är det som bara rätt fram 🤣😉 

Theresé skickade en bild från UNT igår. Rick och Carla var i tidningen. Jag länkar bilderna fast man måste vara prenumerant för att läsa artikeln.

Jag skickade en hålla tummen för dom på FB. Tufft att behöva tävla mot varandra, men ändå roligt. Oavsett så går ju första priset till huset, och även andra priset om det nu blir så att dom får stå mot varandra.

Läste senare igår att det jäklas för Carla så jag vet inte om hon hinner få ordning på sin Camaro och om delarna dom hittat, gör så att bilen går så bra som det krävs. Jag hoppas verkligen på det och jag hoppas på vinster för dom båda två.

Önskar er alla en fin lördag!

Maria Lundmark Hällsten