För 13 år sedan såg man eljest ut, inte bara jag heller…

Jag missförstod Annelies meddelande igår. Vi skrev på messenger och det må ju vara fler än jag som sett att ibland hinner inte sidan uppdateras så det du skickar syns i din mobil, men inte hos mottagaren. Så plötsligt fattar man ingenting, skrollar tillbaka och BAAM, där står det något du inte läst tidigare.

Nåväl, planen är att hon kommer idag. Visserligen jobbar jag men jag gissar att hon sover över 😉😊

Hade ett samtal med Tina, med avhandling om livet i det stora hela. Vi ska försöka ringa ihop åtminstone en gång i veckan. Det behöver ju inte bli långa samtal. Men så där så man håller varandra uppdaterade. Sen vet jag att det är svårt att hålla det kort…hahaa

Åke höll på med hans bil, The SAAB, för att åtgärda tvåorna den fick på besiktningen. Jag klippte gräsmattan. I förrgår klippte jag häcken och drog bort lite ogräs från huset. Igår fortsatte jag att frigöra lite stenar på grusgången från detsamma. Nu ska jag hälla på ättika utmed kantstenen.

Hatar att klippa ”gräset” som är på den sida där bussen stått. Det är jordigt på sina ställen och KOTTAR. Dom smäller lika högt som stenskott, Går med krattan men det är inte alltid man ser dom där rackarna, dom hörs bara. Planen är i alla fall att så gräs där, så vi kanske får till en gräsmatta så småningom. Inte för att kottarna försvinner för det. Det blir dock lite finare och mindre jordigt får man väl hoppas.

Nicco gick igenom gamla bilder på hennes mobil och hittade några riktiga rariteter. Haha…jösses, såg man ut så där

Och kolla Åke, stark och rask i stegen. Taget på Wheels 2011

Diesel, Theresé och Anders katt i prekär ställning eller kär inställning till dom lata stunderna en katt kan unna sig

Nicco själv, hahaa…ja jag känner igen stilen hon hade fast det där var bara en av många. Nu kommer jag förmodligen få på skallen för att jag la ut den 🙃

Apropå Nicco så ringde hon igår kväll. ”-Vad gör du? -Eh sitter och skrollar på FB. -Jaha, ska vi ut på bergsklättring? Say what?? Det var ju den där så kallade supermånen. Jag hade nog hört nåt ljud om det men inte lagt ner tid på att fatta att det var nåt vi skulle kunna se här.

Vi struntade i Rödberget då det enligt oss skulle bli åt fel håll. Nämen vi åker väl till Hamptjärnsstugan föreslog jag. Och det var väl ett br…dåligt förslag. Där syntes ingen måne alls. Så vi gasade ner till Holmsund istället. Månen lyste och syntes absolut mest på vägen dit. Väl framme så var den inte så stor och röd längre och förbaskat svår att få på bild

Nicco fick mer skärpa i bilderna

I Sandviken var det alla fall fin färg på himlen

Nicco iddes inte kliva ut

Hemma igen så såg det läckert ut där månen skymtade i ett dis mellan klocktornet och kyrkan. Fast återigen…man skulle ha varit bättre på inställningarna eller haft en riktig kamera med objektiv. Fast det är för få gånger man skulle använda den för att det skulle vara värt det, för mig. Igår hade varit en sån, ”värt det gång”. Och lite bättre planering kanske, haha.

Ha en fin tisdag allihop!

Maria Lundmark Hällsten