Slutsats: Ja jisses…

I torsdags då jag satte mig upp i sängen på morgonen, högg det till i vänsteraxel. Gjorde ont vid varje in och utandning, som nackspärr fast på annat ställe.

Undrade förstås vad jag gjort som triggat igång nåt sånt där. Behövde inte så lång betänketid, utan det enda jag gjort, som var utöver det vanliga, var att använda sparken, då jag tog ut Winstone på onsdagen.

Man vrider och vänder på kroppen då man sparkar, så det var inte så konstigt. Medan jag stod där på sparken, så undrade jag om man använder benet man sparkar med, beroende på om man är höger eller vänstergängad.

Om jag skulle ha gissat, vilket ben jag skulle använda som sparkarben, hade jag sagt höger. Men bara för att jag använder min högra arm om det gäller styrka. Fast min teori, stämde inte. Jag sparkar med vänster, och det känns verkligen avigt, att ställa om och sparka med det andra benet.

Nicco trodde att det kan ha att göra med balansen. Vilket ben man nu väljer att stå på. Då trodde jag på henne, men om jag ska stå på 1 ben, bara rätt upp och ner, spelar det ingen roll. Jag fixar bägge utan att jag tar ett som det naturliga. Skulle jag däremot sparka en fotboll, så blir det med högern.

Slutsats: Ja jisses, vilka funderingar. Det finns nog inget rätt eller fel, utan det enda sanna är väl det som känns rätt, för just dig.

Ni kanske redan sett detta, men det kan gott, ses igen. Här blev det inte rätt, utan snarare väldigt fel, men roligt ändå.

Det var väl kanske nåt i den stilen, jag trodde skulle hända då jag var med på det där teams mötet. Man skulle råka fippla på nån knapp och ställa till det, ordentligt.

Alla dag 💞 idag, så då får jag väl avrunda med att önska er alla en fin sådan.

Tipsar här om att det även är hjärtebarnsmånaden 💑 och om man vill bidra med något gott för hjärtat, så swisha 14 kronor idag klockan 14, den 14 februari. Klicka på bilden för att läsa mer.

Dagen till ära, kanske man skulle ha gjort en semmelkladdkaka i hjärtform, mm. Sedan kanske man kunde fråga Åke, om han bjuder på middag ikväll.

Och gör han det, så gissar jag hejvilt på,,,tadaa, pizza.

 

Maria Lundmark Hällsten