Jättestora amerikanare!

 

Konstigt att vakna till klockradion… dels för att jag brukar ju ha mobilen som larm, men också för jag oftast vaknar innan den sätter igång. Men det hade jag alltså inte gjort i morse. Vilken panik då den slår på, och den lever ju inte om måttligt heller.
Nu är det förberedelser inför morgonens skogs cruising, första start är nio utanför klubblokalen…Nailheads förstås, på spårvägen, Västerslätt, till er som inte visste det.
Sen åker jag ut och gör några timmar på jobbet, det är ju min helg men jag har ju bytt ett arbetspass och jobbat in 7 timmar i torsdags så jag behöver inte göra så mycket idag då. Kan ju vara skönt, det också.
Jag läste för nån dag sedan om stackarna som bor på Skolgatan/storgatan och lider av allt buller där borta där dom håller på med nåt bygge. Något jag inte hade en aaaaning om.
Jotack, nog lever det om alltid. Jag kom och körde Jeepen, Skolgatan på väg hem och plötsligt blir det ett j-kla liv och jag tror ju givetvis att Jeepen håller på tappa något. Av med stereon, ner med rutan och ljudet blir starkare och starkare tills jag faktiskt tänker att nu åker hela underredet ner i backen och då kommer jag fram till korsningen där dom håller på, och då fattar jag, puh, det var då inte bilen i alla fall.
Kolla in våra amerikanare vi har på gården:
Visst är dom stora, tyvärr inte någon jätteskörd förutom bären då, som ju faktiskt är jättestora och framför allt, goda.
Passade också på att fota den oansenliga blomman (som det stod på nätet) som blommar på silvereken, insekterna tycks då gilla den i alla fall:
Nä, nu har jag inte tid att sitta här längre, måste fixa nån typ av macka vi ska ha med oss och kanske koka lite mer kaffe än det vi har. Önskar er alla en fin lördag!
 
 
Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten