Återigen; tjänsteresa

Nu är det snart dags igen, att åka bort på tjänsteresa. De senaste veckorna har jag varit till Stockholm, Piteå, Sundsvall och imorgon bär det av till Göteborg. Vi ska delta i en mässa och jag åker dit dagen före för att förbereda lite saker. Det lär nog bli fullt upp, men det enda jag egentligen vill göra är att vara hemma och ta till mig mörkret och hösten och bara "boa" in mig riktigt ordentligt.

Huvudet är fullt av det som ska ske imorgon och övermorgon så jag har egentligen inget att skriva om! Avslutar bara med en vacker bild från lilla smultronstället, stugan.
Bilden visar den fantastiska trappan som leder ner till stranden, tänk att få tvätta upp trappstolparna så att glansen i mässingen riktigt kommer fram! Lycka!

Stolparna på vardera sidan om trappan är förberedda med elledningar inuti, men jag vet inte om vi ska sätta dit några lampor. Det kanske räcker med någon snygg betongkruka……

Etiketter: , ,

3 kommentarer

 1. susanne

  Hej!
  Förstår att det känns jobbigt att resa i väg,gissar jag rätt så befinner du dig mentalt i erat smultronställe med alla funderingar och ideer;) fin bild undrar bara hur det ser ut när man höjer blicken ut över havet.
  Ha det så bra på t-resan.

 2. Linnea

  Hej!
  Ja, jag förstår att du hellre skulle vilja mysa in dig i er fina stuga. Det var verkligen ett superbra köp. Hur fint som helst.
  Kram!

 3. Anne-Marie Mäkelä

  Svar till susanne (2009-10-20 07:29)
  Jag ska lägga ut en bild där man ser mer av vattnet, det är faktiskt hur fint som helst! Tack för lyckönskningen, det är alltid lite nervöst med kundevenemang, man vet aldrig om något ska krångla…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.