Fram för mamelucker!

När jag gick på sta’n idag så kunde jag inte hjälpa att mina blickar drogs till alla dessa tonårstjejer som är så lite klädda. Tunna tights med tröja / jacka som knappt täcker det man sitter på, att de inte fryser ihjäl. Till detta har de gärna stora stickade vantar och det är ju bra i och för sig. Men nog skulle jag önska att de hade lite mer på sig, man får kämpa mot lusten att på ett mycket klokt och "moderligt" sätt säga: man ska vara rädd om lilla stjärten! Mamelucker var nog inte så dumma att ha! Finns de idag?
Ropen skalla, mamelucker för alla!

 

Etiketter: ,

6 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Hahaha, man kan inte annat än skratta, jag möter dessa, varje dag, i minus 20 grader och blåst eller i minus 15 grader och snöstorm. Igår, då jag formligen höll på frysa ihjäl efter att ha lämnat Niccolina på skolan så möter jag en av dessa mindre klädda personer och hade sån lust att fråga om det frusit i skallen,men jag höll mig, jag med. Är huvudet dumt får kroppen lida, så är det. Förhoppningsvis växer dom upp och börjar begripa bättre, i annat fall hoppas jag att någon annan bryr sig om dom såpass att dom talar om hur tokigt det är.

 2. Marja Granqvist

  Jag förundras också över att de har så dåligt på fötterna. Många går i gympaskor av tyg. Att de inte fryser tårna av sig.

  Mamelucker finns. Jag har ett par sidenmamelucker, som är sköna att ha under långbyxor tillsammans med knästrumpor. Lite lagom varmt om magen när det inte är alltför kallt.
  Annars är det yllekallingar som gäller eller täckbyxor.

 3. Felicia

  Jag letar desperat efter mamelucker! Jag vill ha fina, men hittar bara ”halva långkalsonger”. Jag stämmer in i sången. Mer mamelucker åt folket!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.