Mitt i natten……

Sådant gillar jag…..att man sitter i soffan tillsammans med Livskamraten, nöjd och belåten efter en bastu och god middag och plötsligt ringer telefonen…. hej, vad gör ni, ska ni komma över? Vi har inget att bjuda på mer än en Irish coffee men ta med er chips eller något annat som ni har hemma….

Så ska det vara; enkelt, opretentiöst och trevligt. En skön promenad hem så här efter kl 01.oo och i säng, så gott vi kommer att sova i natt. Tänk vad enkelt det är att umgås ibland! Fram för ett enklare umgängessätt!

Etiketter: ,

3 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Det låter hur mysigt som helst! Bastu är för övrigt nåt som ALLA borde ha. Älskar bastu 🙂 kan förresten tala om att det fortfarande är ”mitt i natten” *gäääspar* Men, söndag är arbetsdag.. och idag blir nog mitt sista arbetspass. Lite trist, men nödvändigt! Ha en lika skön söndag 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.