Idétorka

Jag har suttit och tittat på den vinbestänkta tapeten. Tänk så många som tyckt att det var väl bra att någon spillde på väggen så att man får göra om. Ja, det finns väl alltid minst två sätt att titta på saker och ting! Lite besvärande är att jag inte kan få någon "vision" av hur jag egentligen vill ha därinne i vår TV-hörna. Suck!

När tänkte ni på Nina och Fredrik senast? Vet ni inte vilka jag menar? Jag har nog heller inte tänkt på det danska sångarparet på, ja säg minst 20 år. Men i förra veckan satt äldsta barnbarnet och småsjöng på en låt och någonstans i bakhuvudet kände jag igen låten. Helt plötsligt slog det mig; Nina och Fredrik!

Hur kan det komma sig att tonåringar idag sjunger en låt av dem? Vad är det som gör att "gamla" låtar helt plötsligt blir moderna igen? Kommer någon ihåg denna?

 

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Det är ju NU när sol och ljus tittar in genom våra fönster som man börjar få inspiration till hemmet 🙂 Jag älskar mina små hemmaprojekt och tapetsera / måla är bland det bästa jag vet *skrattar* Man måste ju ha något att roa sig med.. eller hur?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.