Snö och SOL

Idag när jag kom hem från jobbet så tog jag en kopp kaffe och en liten Magnum-glass med mig ut på den renskottade altanen och satt där I SOLEN. Det var varmt, det var skönt, det var underbart! Därefter skötte jag om mina pelargoner igen. I år behövs det många, både till stugan och hem, så jag kämpar och tar nya skott ideligen.

Sedan satte jag mig och tittade på gamla bilder på trädgården. Det året som är flitigast avbildat är 2003 (fick ny digitalkamera då) och grävde tydligen en del nya rabatter. Jag längtar till våren och sommaren!

Visst ser den nästan overklig ut, min vackra lilla ros. Har inte en aning om vad den hette och den finns inte kvar längre, men oh vad jag njöt av den under sommaren.


Denna dahlia fick jag med i ett paket från en holländsk grupp kunder tillsammans med ett antal liljor som blev början till min lilla samling av liljor av alla sorter.

vita..

rosa, gula

Jag älskar liljor. Tyvärr så har även liljebaggen hittat igen min trädgård så nu är det att klämma, klämma, klämma de ruskiga rackarna!

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Susanne

    Vilka fina blommor,visst längtar man när man tittar på bilder från sommaren ,jag kollade sommar bilder i början på veckan….längtar….Men nu ska vi njuta av vårvintern vi har framför oss;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.