Älskade trädgård

Ibland har man tur! Idag fick jag en brödrost, original från 50-talet. Den blir perfekt att ställa på 50-talshyllan på stugan.

Fin va? Den kommer att passa precis bredvid det gamla våffeljärnet.

Jag "hittade" en ny tidning i veckan, Älskade trädgård, tydligen utgiven av Hemmets Journal. Tycker du om trädgård och inte har läst den så kan jag bara rekommendera att köpa den!

Underbara bilder och bra reportage. Den fick mig att inse att jag måste skaffa ett antal Afrikas Lilja att ställa på innergården på stugan. Det borde bli perfekt medelhavsstuk med den alldeles intill den vitputsade muren. Oh, jag längtar till våren! Är det någon mer än jag som blir galen av all snö? Visst räcker det nu?

 

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Hm, tyckte jag kände igen rosten…till en början men det är inte en sån som finns uppe i vår stuga. Den är bara som ett element i mitten och brödskivorna ska lutas in mot värmen, sedan får man vända dom själv, om man vill att dom ska rostas på bägge sidorna. Men det är ju lite kult över dom. Önskar dig en fin fredagskväll!

  2. Anne-Marie Mäkelä

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2010-03-26 19:33)
    Denna är också en sådan man öppnar upp och lutar in skivorna. Men vi ska inte använda den utan bara ”ha” å hyllan bland de andra 50-talsgrejorna. Sladden är dessutom utbytt mot en lampsladd och det är nog ingen bra idé.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.