11 timmar??

Inatt sov jag 11 timmar i sträck!? Hur är det möjligt, jag måste ha varit helt slut. Inte ens finalen på Let’s Dance orkade jag med. Lite töntigt känns det att gå och lägga sig före 21.00 en fredagkväll, det måste jag erkänna, men är man trött så är man.

Idag har vi varit till sta’n och köpt en födelsedagspresent åt sonen. Han fyller 31 år den 1 april. Tänk vad tiden går fort! Nyss var han en liten lintott, som glatt delade med sig av sina upplevelser och nu är han en stadgad familjefar, helt otroligt! En annan sak som är lite märklig är att vi nu, efter min återkomst tillbaka i arbete, arbetar inom samma område; Lean, men där han är väl utbildad, har alla teorier och sammanhang klara för sig, så får jag ta till mitt sunda förnuft. Tur att jag har en del av den varan! (om jag nu får säga det själv). Man kommer långt med sunt förnuft, men det förstås, nog har jag haft hjälp av utbildningsveckan i Bryssel liksom de böcker jag tragglat och läst.

Läst har jag alltid gjort, tidigare läste jag med glädje olika faktaböcker bara för att förkovra mig lite om allt möjligt, men idag är den senaste faktabok jag läst Maintenance Planning and Scheduling, och för att säga sanningen, så skulle jag hellre läst en god deckare. Men den blev läst i alla fall. Eloge till mig själv!

Igår läste jag om en designer av något slag som skrev uttrycket du är fin på många av sina alster. Det är ingen dum idé, vi borde kanske lite till mans, och kvinns, uppmuntra oss själva lite oftare.

Lite i den andan slutar jag att skriva med att betyga för mig själv – du (jag) är inte så dum i alla fall!

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.