Brist…….


Glad Påsk tillönskar jag er alla med denna 50-talstupp som vi hittade här i stugan.

Vi har brist på returfiber, visst vet ni det? Om inte så kan jag tala om det för er; vi har brist på returfiber. Som den plikttrogna anställda inom Skogsindustrierna jag är så känner jag min plikt förstås och åkte till IKEA igår och handlade:

Massor med wellpapp. Köksskåp inslagna i wellpap, kökslådor inslagna i wellpapp, massor av wellpapp., vilken lycka. Alla skåp är upp-packade och wellpappen är förstås återbördad till återvinningen, precis som det ska vara. Mitt bidrag till returfiberbristen. Nu är alla skåp monterade. Jag har suttit och monterat ihop lådorna och jag har faktiskt skänkt en tanke eller två till de kluriga människor som funderat ut hur allt ska passa ihop. Ingenting fattades, tvärtom blev det över några skruvor, ska det bli det……?

För övrigt är hela köksolvet avklätt ända in på trägolvet, jättefint ser det ut att kunna bli, men dammigt var det. Visst ja, imorse såg vi 3 tranor ute på sjön – detta är livet!

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

 1. Monica

  Hej,
  Du verkar verkligen ha hittat hem, grejer o saker o
  annat smatt o gott. Har atervinns det, jag forsoker
  verkligen skot mej pa den fronten. Ha’ de’

 2. Helena Nilsson Springare

  Vad härligt med lite hemmaprojekt. Är också JÄTTEsugen på nytt kök! Lägg upp några bilder sen för lite inspiration 😀 Min bebbe är så snäll så det går nog att projekta lite hemmavid ändå *skrattar*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.