Värme i själ och hjärta

Så har dottern gift sig. Jämför man sonens och dotterns bröllop så kan man tänka att de inte kan vara mer olika, det ena på Hawaii, det andra vid Vindelälvens strand. Men egentligen är det likadana bröllop – ute i naturen, vid stranden, kvinnlig vigselförrättare, bara de allra närmaste med. Vackert och rörande med mycket kärlek var de gemensamma nämnarna vid båda bröllopen. Mina fina barn!

I dag har jag badat – den 2 juli badade jag vid vår egen strand, kan man tänka sig något underbarare! Sedan kunde jag sitta på flotten och torka i solen, man tror inte att det är sant. Är det verkligen sommaren som har kommit? En kopp kaffe och en chokladbit förhöjde den sköna känslan, Så mycket det finns att vara tacksam för!

Men väntar på den nye famíljemedlemmen gör vi fortfarande….

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.