Design?

En gång skrev jag om den alldeles utmärka ansiktskräm som jag brukar använda. En invändning hade jag beträffande den fina krämen. Dess förpackning:
 

Den fina ytterförpackningen                
som rymmer  

                    

…ytterligare en förpackning
 

 

´…som rymmer ytterligare en förpackning innan man når själva tuben

Jag tyckte då att det var lite onödigt många förpackningar innan man kom själva "kärnan", men gissa vad…man har utökat förpackningen med ytterligare en liten pryl

Denna lilla "ring" satt uppträdd mellan kork och tub. När man skruvade upp korken så ramlade ringen ned och det visade sig då att tuben var plomberad. När man sedan skruvade tillbaka korken, utan ring, så skar den lilla ploppen längst in i  korken bort förseglingen och VIPS! så blev där ett litet hål som skar sönder öppningen i tuben så att man kom åt innehållet!

Va,,,,har inte den designern kommit på världens idé alltså? Jag frågar mig ivrigt; vad ska han/hon hitta på nästa gång!?

 

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    oj… det där var ju INTE vidare miljövänligt alltså! jag såg i glassdisken häromdagen att det fanns flera glassar som var förpackade nästan likadant. I en låda som säkert var lika dyr som själva glassen. Helt galet ju! Tillverkarna idag borde ju veta bättre tycker man. Ha det fint 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.