Tomtedags

I fjol så bestämde jag mig; nu får det vara nog med tomtar. Jag ska inte köpa fler för jag behöver inte fler. Men, i dag när jag var på "StorKonsum" så mötte jag denna lilla tomte som kastade sig huvudstupa i min vagn och ville med hem.

Hur skulle jag kunna neka honom det? Så nu står han på spishyllan ovanför kaminen och ser nöjd ut. Än så länge är han ensam men vänta bara….

Han tar ju inte så mycket plats, men jag såg en större tomtegumma uppe på en hylla och hon sneglade också förväntansfullt på min vagn. Jag får nog ta en omväg nästa gång jag går och handlar, annars……

Nu väntar vi på lilla L, hon ska komma och sova hos oss i natt. Lite spännande är det, för nu var det länge sedan hon var alldeles själv hos oss. Längtar…….

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Javisst, det var du som hade så himla många tomtar. Påminner mig om att jag måste ta fram min enda lilla tomte som jag fick ipresent i fjol. Han var fin den lilla tomten som fick följa med dig hem…
    Kram

  2. Helena Nilsson Springare

    Min enda tomte dog ju en plågsam död förra året när Viggo välte tvn i golvet så jag borde faktiskt låta en eller ett par nya tomtar flytta in. Men jag har bara inte hittat någon som har DET ännu.. hmm.. det kan ju ta flera år till ju *skrattar*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.