Att göra något nyttigt under hockeyn

I morse var det regnigt och ruskigt. Titta bara på denna skata

Jag såg den när jag drog undan gardinerna. Den sitter hopkurad under spaljén. Med huvudet inkört under taket, tänk om Måns hade varit på alerten. Då hade han nog kunnat skrämma fågeln riktigt ordentligt.

Naturligtvis tittade vi på hockeyn igår. Jag har svårt att bara titta på hockey, måste ha något annat att göra under tiden, läsa eller något. Men igår tog jag fram garnnystan och stickade en socka efter en alldeles utmärkt stickbeskrivning som jag fått från Velilas stickblogg i en av VK-bloggarna. Så här blev resultatet:

Jättenöjd är jag, jag har inte stickat sockar sedan….tror faktiskt inte att jag har gjort det någon gång. Men nu kan jag kanske bli som en "riktig" mormor/farmor och med glasögonen på näsan sticka sockar på löpande band åt di’små liven. Fast först måste jag förstås sticka en sock till….

 

Etiketter: , , , ,

9 kommentarer

 1. Marja Granqvist

  Vad fint du har gjort det på bloggen! Tänk att det finns så mycket vackert i trädgården redan.
  Vad duktig du var som skapade en hel socka. Du verkar ha olika projekt på gång hela tiden.
  Kram

 2. Anne-Marie Mäkelä

  Svar till Marja Granqvist (2011-05-16 22:54)
  Jag är nog lite splittrad tror jag, det dyker upp nya grejor att göra hela tiden. Men roligt med alla blommor, att det finns så mycket redan…Kram

 3. Monica Nordlund

  Sag att du ”bloggat” om din rana, jag alskar mina, som mina foraldrar gjort.
  Har du gjort nr 2? Vem ska fa aran. Kram!

 4. Anne-Marie Mäkelä

  Svar till Monica Nordlund (2011-05-18 00:52)
  Jag har en som jag tror att Anna har gjort, är inte säker, men den är köpt i Myrheden skolan, och som jag haft framme ett antal år. Älskar den. Jag ska lägga ut en bild så får vi se om du känner igen den. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.