Vem ska jag tro på?

Nyttigt med mycket kaffe? Jag har fått lära mig tvärtom, blir galen på alla dessa nya rön. ´Tänk så bekvämt det skulle vara om det fanns en "högste ansvarig" som man kan kolla med vad som verkligen gäller. Som det är nu så läggs alla rön fram som om det är den enda sanningen. Nej, jag åberopar Tomas Di Leva…….

 

 

 

 

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Åh, Tomas är en riktig myskille! Jag har fotat honom en gång när jag fotade vimmelbilder för en tidning för många år sen. Han är superhärlig och utstrålar bara massor av harmoniska vibbar. Kan inte fatta att så många ogillar honom. Han är störtskön! 🙂

  2. Anne-Marie Mäkelä

    Svar till Helena Nilsson Springare (2011-05-22 20:54)
    Jag har bara sett honom en gång i verkliga livet och tyckte att han var mycket bättre än jag trott tidigare. Men många retar sig på honom, det är tydligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.