Avslut

Denna blogg började jag skriva bara som ett litet tidsfördriv under semestern för två år sedan. Lusten att skriva väcktes och har hållit i sig ända till nu.

Nu tror jag att det är dags att avsluta. Kanske kommer jag att börja blogga i något annat forum, skrivklådan finns och någonstans måste man ju göra av den.

Roligt har det varit, och det har varit väldigt roligt att följa en del av de andra bloggarna på VK. Jag kommer nog inte att kunna sluta att skriva små kommentarer på de bloggar jag följer så helt försvinner jag inte.

Lycka till alla ni trevliga bloggare – fortsätt dela med er av era tankar och liv!

Tack för mig!

Etiketter: , ,

6 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Nej, jag som trodde att det skulle vara en bild på något du gjort klart, inte avslut som i sluta skriva. Men det är klart, det tar ju upp en del av ens egna tid att sitta här och knappa, jag slutar nog aldrig att skriva, inte som det känns just nu i alla fall. Tack för det du gett oss och dina kommentarer, önskar dig en bra fortsättning på det som komma skall//Kram

 2. Birgitta J:n

  Håller med Maria ”tack för det du gett oss”!!!
  Blir lite vemodig….
  Hoppas att du hörs av i kommentarer – och inte försvinner helt..!
  Kram!

 3. Monica Nordlund

  Hej! Synd, men nu far jag forsoka ”halla koll” pa dej pa annat satt, har varit
  kul att lasa din blogg. Vi hors o Kram!

 4. Marja Granqvist

  Nej men så trist! Det har varit himla trevligt att läsa din blogg och följa arbetet med SpanskaVillan. Du måste berätta om du börjar blogga någon annanstans.
  Lycka till med allt, *torkar mig i ögonvrån*, jag kommer verkligen att sakna dig.
  Många kramar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.