Farmorsdag

idag har jag legat på sängen och sett IceAge, suttit på altan och ätit mellis, varit i lekparken och "lekt" i två timmar, lyssnat på CDn till Per Gustavssons Prinsessans Rockband (kan rekommenderas) och bara servat i största allmänhet.

Jag har alltså varit ledig från jobbet för att vara med älskliga L och gullige J. Lille J var inte riktigt pigg, så han fick inte följa med till lekparken utan han fick tillbringa lite kvalitetstid med farfar, inte fel det heller.

I lekparken kunde jag konstatera att jag kände 2 mammor och 1 pappa, inte helt fel. Visserligen var de där med sina barn och jag med mina barnbarn, men ändå…någon vuxen att säga några ord är ju inte helt fel.

Kan inte låta bli att svara på Birgittas utmaning om dessa fängslande dörrar. Mitt bidrag blir då källardörrarna till SpanskaVillan.

Ursprungligen kommer de från gamla fängelset i Umeå, men nu fungerar de alltså som våra källardörrar.

Nu är de ommålade. Ibland kan jag tycka att det var synd att inte låta dem vara i sin ursprungsfärg, men jag vill själv kunna gå ner i källaren utan att få rysningar så därför blev det som det blev.

Etiketter: , ,

5 kommentarer

 1. Birgitta J:n

  OJ – det var häftigt!
  Ja detta fängelse har ju också sin historia. Vi har faktiskt övernattat i Rosén-rummet. Det är mycket varsamt och fint renoverat.Rent och snyggt!
  Sedan finns det ett pytte museum – man kan förstå att det inte alls var kul att vara intagen förr i tiden.

  Kul att du ”nappade”….Ha en fin kväll!

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Ice age tillhör en av mina favoriter, dom är ju för lustiga, hela gänget :-)Hm…undrar just om jag ska nappa på Birgittas dörrbild, mm, den kommer imorgon, men är förmodligen inte lika fascinerande som era dörrar, men ändock.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.