Kan man sova hur länge som helst?

Milde tid, idag väckte Livskamraten mig 09.45. 09.45!!!! hur länge hade jag sovit om han inte väckt mig!? Jag förstår ingenting. Vad har hänt med den inre väckarklockan som alltid ringde 06.40 så man hann till jobbet i tid?

Idag blir det fullt upp, besök på både Granngården och Plantagen plus en del annat som ska fixas. Sedan blir det Valborgsfirande från ganska tidigt på eftermiddagen. Jag hör att det verkar bli regn, men det gör absolut ingenting. Vi kommer att vara bra till ändå. Längtar!

Tillönskar er alla en härlig Valborgsmässohelg!

4 kommentarer

  1. Anne-Marie Mäkelä

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2012-04-30 12:46)
    Fast jag förstår inte VARFÖR jag sov så länge, jag gick ju och lade mig relativt tidigt så jag borde inte ha sovit så tungt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.