Man lär så länge man lever

Trogen bibliotekslånare som jag är så har jag nu för första gången lånat tidningar. Visst har jag sett att de har tidningar, men på bibblan lånar man böcker. Men inte så nu längre. Nu kan jag unna mig tidningar som jag aldrig skulle lägga pengar på och köpa, men som ändå är intressanta att läsa.

Igår var vi till Lycksele och väl hemma igen så satte jag mig i soffan och läste genom en hel bunt med tidningar i lugn och ro. Nu ska jag lämna igen dem idag och kanske låna några nya. Vad ska jag välja då tro? Fokusera på jakt så här när älgjakten närmar sig? Nä, tror inte det. Kanske någon föräldratidning? Nä inte det heller. Månntro det finns någon om hantverk, handarbete? Det skulle kunna vara något. Jag är lite sugen på att brodera, eller sy något sydländskt motiv eller något gammalsvenskt. Ja, det blir till att leta bland både böcker och tidningar tror jag.

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.