On the Edge!

Det har varit mycket debatt om NÄTHAT denna vecka. Män som hotar kvinnor i skydd av anonymitet. Uppdrag Granskning har genererat många inlägg på detta tema även här på VK’s bloggportal.

Har sett att det diskuteras om alla kommentarer publiceras eller ej. Censurerar man kritik, påhopp, osaklighet, ilska och vrede?! Har full respekt för dom som väljer att sålla agnarna från vetet och hålla en viss "nivå" på dialoger som kan uppstå via kommentarsfunktionen. Jag har publicerat allt utom en som innehöll en länk som ej fungerade (vilket den som lämnat länken själv påtalade i annan kommentar!).

Med tanke på mitt eget inlägg om våld inom hockeyn var jag mer eller mindre redo på att fly stan, jagad med pinnar av provocerade människor. Det var ju tydligen smått dramatisk tanke -MEN den gick genom mitt huvud. Jag fick många otroligt bra kommentarer. Sakliga och som tog upp perspektiv som jag själv utelämnat. 

MEN…. 

……här kommer MIN gräns!!!!!!!!!!

Min blogg är ingen kontaktannons.

Dom kommentarer som jag fått som "stört" mig har absolut inte varit hatiska utan det är dom kommentarer som inkommit som är anonyma och flirtiga! Det är inte bara udda utan även ytterst bisarr! 

Kommentarena är publicerade. Inte för att jag känner mig smickrad -utan ENBART för att dom inkommit. Å det retar mig banne mig att jag skall ens skall måsta skriva detta!!

//a

 

Etiketter: , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Hahaa…. ja ibland kan man faktiskt undra vad som döljer sig bakom vissa kommentatorer, vad är dom egentligen, ute efter? Men många gånger kan ju också misstänksamheten man får, komma av misstolkning. Det är svårt att skriva för att visa hur man egentligen skulle ha sagt saker om personen suttit mitt emot.

  Som jag skrivit tidigare i en kommentar på Betraktaren X:s blogg, så har jag en kommentar jag omtye lagt ut… haha, och den var från dig.

  Jag tror att det var för att du började skriva att jag inte behövde lägga ut kommentaren,och då tänkte jag med en gång att det var du som inte ville det, men i efterhand så tror jag att jag tänkte fel 🙂

 2. Anna H

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2013-02-10 18:44)
  Hahahaha jo jag bad dig i klartext att inte publicera det inlägget då min arbetsplats stod angiven!! Å ja vissa kommentarer är onekligen kryptiska //a

 3. Livlinan

  Förstår hur du menar, Maria, men dessa kommentarer kan i mina ögon inte misstolkas. Tycker det bara är ytterst tråkigt och sorgligt när personer likt dessa inte förstår vad sådana kommentarer de lämnar får för konsekvenser. Helt anonyma personer kan bara inte dyka upp med försök till humor, glimten i ögat eller vad det nu var personerna försöker åstadkomma. Det blir bara fel, så jävla fel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.