Stora djur

Maria Lundmark HällstenKisen

Vi hade en gång i tiden en bondkatt, som hette kisen. Av någon outgrundlig anledning så var han en väldigt stor katt, Han åt nämligen bara torrfoder som jag portionerade ut 2 gånger per dag, varken mer eller mindre. Trots det så vägde han 7 kilo.

Veterinären sa att visserligen var han en stor katt, alltså att skelettet var stort men han vägde ändå nåt kilo för mycket. Jag tyckte att han tittade lite anklagande på mig precis som om han inte riktigt trodde på mig då jag sa vad han åt, så jag sa till honom att då måste han ju smyg äta på nätterna då, eftersom det inte är någon som ger honom något annat och han tar ju inte heller emot det. Vet inte om han trodde på mig men det må då så vara.

I alla fall så var hans favorit plats Jennifers dockvagn. Och ni kan ju föreställa er en stor katt utbredd i en dockvagn, han såg verkligen fullvuxen ut.

Vi var då på en tävling i Sundsvall, om jag inte minns fel. På kvällen satt vi under en markis och surrade med ett gäng och det blev prat om just katter. Ena killen sa att om han skulle ha en katt så skulle det vara en stor katt.

Theresé hade med sig sin bärbara dator och tog lite påpassligt fram ett kort på kisen i dockvagnen. Hans ögon blev stora som tefat och han sa: -DEN DÄR KATTEN SKULLE JAG VILJA HA. Nu hör det till saken att han trodde att det var en riktig barnvagn han låg i så det blev lite fel intryck av storleken, men det var kul att se hans reaktion.

Härligt med sol idag, visst håller ni med? Ha en bra dag.

ps. Det är Theresé Hällsten som tagit kortet på kisen, inte jag ds.

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Jåhå, ber om ursäkt då. Det är alltså dotra Theresé Hällsten som har tagit kortet på kisen. Jag kan inte ändra texten under redan publicerade bloggar. Du råkar inte ha bilden på kisen då han ligger i vagnen? Kunde ju vara kul att visa den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.