Hur mycket ska man vara med om innan…

Snart ger man ju upp. Nej, kortet är inte tagit i Järlåsa för 2 veckor sedan, det är taget NU, på våran parkeringen. Hur kan samma däck vara tomt, efter att ha stått där i godan ro? Är det inte meningen att oturen ska vända snart eller är det det här man kallar för att sparka på dom som redan ligger?

Fast…nu ska man väl vara JÄTTEGLAD för att vi inte ställt undan bussen för vintern, för hade den stått där utan tillsyn under en längre period och däcket hade varit tomt så finns ju risken att fälgen ryker också. Vilken tur att man alltid kan hitta något positivt i allt elände 😀

Etiketter: , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Jan A (2009-09-22 21:12)
    Mm, fast jag måste villigt erkänna att det här trodde jag bara inte…om det hade varit på cheven, eller Jennifers cykel, hahaha, fast Jennifer har faktiskt punka hon också, på en av hennes cyklar, tur att hon kan välja.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.