Övik tur och retur

Nu har vi tvär varit till Övik och köpte en ny, gammal, bil till Åke, en Volvo 480-89:a.

När vi kom hem så sa jag till Jennifer att gå ut på balkongen för att beskåda underverket, hon tittade ut och sa: Och ni åkte till Övik…för den där!

Det betyder att hon tyckte att vi var ena riktiga skumtomtar och bilen impade inte på henne trots att den faktiskt "bara" kostade 2000:-, det ni. Sen återstår det att se om detta är ett riktigt måndagsexemplar eller om vi kanske för en gång skull har lite tur och den kan ticka på och gå.

Nu ska vi sälja Åkes Nissan Micra -88:a som reservdels bil med hyfsade vinter och sommardäck, så om ni vet av någon som kan vara intresserad, så är det bara att skicka ett mail. En tusenlapp kan man väl begära eller återigen, lämna ett bud så får ni se om Åke nappar på det. Man får köra den två månader till. m_hallsten@hotmail.com

Ha en fortsatt trevlig Lucia och glöm inte lussekatterna till kaffet!

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.