Jepp, så får det bli

Kåtalappen eller lappkåtan, kåtakyrkan eller kyrkkåtan, thats the question for today.

Etiketter: , , , ,

5 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Jag kommenterade någons blogg igår, och skrev just det att jag inte ens visste att det fanns en kyrka med det namnet, innan all denna uppståndelse, men för egen del, så tycker jag att namnet faller sig bättre i munnen då man säger kyrkkåtan istället för tvärtom. Men den får gärna fortsätta heta kåtakyrka, för mig, jag kommer förmodligen aldrig att sätta min fot i den ändå 🙂
    By the way, nu har dom ju dessutom fått en massa gratis reklam.

  2. Theresé Hällsten

    Vänta bara, snart får man inte kalla det för kåta heller… Får lyssna lite mer på Eine på jobbet som säger att samer inte göra annat än går kåta in och kåta ut… HAHA! *not*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.