Facebook

Nu ska jag sakta men säkert radera sakerna jag har på facebook, och förhoppningsvis kunna ta bort kontot.

Men som jag har uppfattat det så ska det inte gå, jaja, jag testar och ser vad som händer.

Jag tycker mig inte ha någon större glädje av detta forum utan det är så mycket med allting annat ändå, och vissa som lämnar kommentarer där om vad dom sysslar med, kan inte ha tänkt efter två gånger, om vad dom egentligen lämnar ut. Har det inte varit tillräckligt med varningar och påpekande så att alla nu borde ha fattat vad som kan hända eller hur man kan ställa till det för sig, om man inte tänker sig för.

Näpp, bort med det, jag är så nöjd med att blogga här och jag kan höra av mig till dom jag känner via mail, telefon eller på annat sätt. (Ja jag vet att det finns jätte många som är nöjd med Facebook, och då är det ju bara att gratulera, men det är inget för mig).

Jag återkommer med uppgifter om kontot försvann eller om det ska vara ett evighetsprojekt.

Etiketter: , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Lycka till med avvecklandet 🙂 Bara det är ju läskigt i sig.. att det är hur svårt som helst att ta BORT ett konto på facebook?! Huuvva… Jag har aldrig haft och kommer aldrig att skaffa facebook.. och jag känner mig väldigt nöjd och glad över det. Jag gillar bloggen, det räcker för mig och precis som du säger: Man kan hålla kontakten på hundra andra sätt 😀 *tummen upp*

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Helena Nilsson Springare (2010-03-01 16:06)
    Jo som sagt, jag tvivlar på att det kan tas bort helt och hållet, men jag har i alla fall talat om för dom jag känner att jag inte kommer att logga in där efter morgondagen, utan då kan dom maila mig istället. Ha en fin måndagskväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.