Nu återkommer jag

Skrev ju tidigare idag det här om a-kassan och att dom vill ha ett intyg av arbetsförmedligen…som inte finns.

Dom har kontaktat min handläggare och han har i sin tur förklarat för dom av vilken anledning han inte kan intyga en sak som jag egentligen ska stå för och att ett sådant intyg inte heller existerar.

Han skriver i sitt mail till mig att han förklarat detta för hon som ringde upp och hon tycktes acceptera förklaringen. Nu har jag äntligen fått dom pengar jag är berättigad till, men jag kan inte annat än tycka att det är lite sjukt att dom kan kräva saker som inte finns, sitter dom verkligen där och hittar på grejer enbart för att jäklas…ja man kan ju börja fundera.

Men det blev då ett lyckligt slut på historien!

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Carina Nensén

    Ville bara önska dig en trevlig helg! Roligt att det finns några små ljusglimtar också. Jag förstår att det kan vara mycket påfrestande att behöva kämpa för det som är dina rättigheter- hela tiden!

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Carina Nensén (2010-05-07 23:19)
    Det är nog egentligen tvärt om, vi har många ljusglimtar och några få svarta moln 🙂
    Det är bara så irriterande att man ska måsta ligga på, vissa, hela tiden. Jag hade ju tänkt strunta i att gräva i detta, men nu ser jag ju vad jag hade förlorat om jag hade gett upp. 800:- i månaden är ju inget man tackar nej till. Och varje krona vi får in, behövs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.