När fick ni senast…

När fick ni senast en bukett handplockade blommor av er respektive? Jag fick då en bukett av mina favvosar, liljekonvaljer av min käre make, i förrgår. Han hade kommit på att vi inte är hemma då jag fyller år (då är vi i Kubbe), och han har ju plockat liljekonvaljer till mig dom senaste 20 åren, på min födelsedag, så då passade han på när han var på väg hem. Vilken kille!

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

 1. Theresé Hällsten

  Pappa kan han…! Ska jag visa Anders som överger mig om några timmar för att se på de där gamla rockande gubbarna… AC/DC… Menar, det måste ju vara roligare att vara hemma och massera mina fötter…?!

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Theresé Hällsten (2010-06-03 11:07)
  Men exakt, hur kan han prioritera några gammgubbar, framför dig??? Men jag tror mig veta att du fått ena fina orkideér av Anders, visst var det väl så? Och sen kan man tycka att han skulle kunna he sig ut, då det är moget, att plocka smultronen som ni har runt husknuten, så du kan fixa en go´paj.

 3. Theresé Hällsten

  Du menar orkideén som jag fick tjata till mig, för ett år sen..? …av han som varken kom ihåg min namnsdag eller alla hjärtans dag, för den delen… När jag dessutom bjudit han på konserten ikväll.. Han ligger lite back tycker jag…
  Är en stund kvar till smultronen kommer, men blommor har det ploppat upp i alla fall.

 4. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Theresé Hällsten (2010-06-03 18:13)
  Hm, låter som han håller på att ha lite mycket att ge tillbaka nu då, hur du nu ska få honom till det? Det kan vara svårt att öppna ögonen på en som går i sina egna tankar och banor. Näpp, du får hoppas att han läser dina kommentarer, då kanske det faller ner en krona eller två.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.