Hemma från veterinären

Varken Enya eller Eloise har sett kattburen på minst två år, jag bar upp den från källaren och vips så var Eloise under soffan. Jag lyckades locka fram Enya genom att öppna en burk med go´maten, men Eloise vägrade i sten att komma fram.

Det var bara att ta dammsugar röret och låtsas dammsuga så var hon framme på golvet och skulle hitta ett annat gömställe, men se det gick hon bet på.

Vi tog oss dit utan minsta gnäll eller pip, inte ens hos veterinären sa hon något förrän han nöp om hennes knä, han sa att hon förmodligen är så adrenalinfylld så därför känner hon inte inte så mycket.

Han sa att hon skadat sitt knä på något, det var inte otroligt om hon ramlat ner från klösträdet, kanhända i någon dispyt med sin syster.

Nå, inget var brutet utan hon fick sig en spruta och ska sedan medicineras i 14-21 dagar med något inflammatoriskt, sedan hooppas vi att hon är pigg och rask igen. Då vet ni!

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

 1. Nicco

  Sverige har inga lagstadgade åldersgränser för piercing, men många tatuerings- och piercingkliniker tillämpar en åldersgräns på mellan 15-18 år (15 år med målsmans tillstånd). Att pierca sig själv eller piercing utförd utan nödvändig hygien och kunskap kan leda till komplikationer. Mamma, mamma, mamma!!!! 😀
  Stryck under att MÅNGA tatuerings..blablabla.
  Det betyder att det FINNS ställen som man kan pierca sej på, men med målsmans tillstånd.. !

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Nicco (2010-06-30 17:36)
  Ehhh, och nu pratar du om vad??? Jag är iaf din målsman och så länge jag är det så får du ingen tatuering, om det var det du menade, eller piercing i läpp, öga eller dylikt. Möjligtvis ett till hål i örat men det får du själv bekosta, såååå det är bara att du börjar spara…igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.