Vilseledande

 

Jag kollade in min kokbok igår, jag letade efter ett recept på baconlindade köttfärsbiffar, då stötte jag på detta vilseledande recept:
 
Jag var tvungen att fråga Åke igår kväll, om oxjärpar var en fågel? Njae, svarade han, det är ju en maträtt. Ja, men det står i kokboken att det är en konstig fågel, och det är ju ingen osanning om man läser att ”fågeln” är fylld av persilja och ska serveras med sås, inte underligt att man måste fråga vad dom menar egentligen 🙂
 
Jag fick ett mail igår där överskriften var: Följande sändning har bokats med DHL SERVICE POINT
 
Och då hann jag givetvis svära över detta och fundera över vad tusan jag nu hade beställt för jädrans tv sändning på nån ishockeymatch.
 
Jag läste naturligtvis sändning, och antog att det var en tv-sändning, och sedan DHL som jag givetvis kopplade ihop med NHL, och trodde därför att det var ishockey. Men så fel man kan ha. Det var ju Sallys doppresent som kommit, ha.
 
Vi såg på både superstars och Elvis i glada Hudik, igår, det var faktiskt ganska underhållande, bägge programmen. Jag tycker man håller på vara så less på allt dravel dom visar på tv, det liknar verkligen ingenting. Fast å andra sidan, då slipper man ju sitta och stirra på tv:n då och kan göra andra saker.
 
En konstig sak är ju att dom envisas med att visa till exempel superstars, tre dagar på raken, men HALLÅ, varför då??? Helgerna är fyllda med så mycket sk-t så nog skulle dom kunna visa ett avsnitt per helg istället. Likadant gjorde dom med fångarna på fortet, vem ids sitta och kolla på det varenda kväll? Inte vi i alla fall. Jaja, nu är det ju som det är och inte tror jag att det är vi som ser på tv som bestämmer vad som ska visas, det är precis som med musiken dom spelar på radion, den ska tryckas in i skallen, och då får den vara hur dålig som helst.
 
Och av den anledningen så har jag bojkottat radion, det är flera år sedan jag hade på den. Det är alldeles tillräckligt att gå in på en affär, på femton minuter har man hunnit höra samma låt, minst två gånger, och det behöver jag inte. Inte så länge som jag inte får bestämma vilken musik jag vill lyssna på.
 
Idag ser vädret ut att bli lovande, men man ska aldrig ropa hej, för tidigt. Önskar er alla en fin dag!
Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.