Ännu en till under bron

På väg hem från jobbet möttes jag av denna syn:

Som jag skrev för två veckor sedan då grävmaskinen satt fast där så är det inte första gången det händer. Nu hade hela lastbilen passerat under bron och den såg inte lika vacker ut på andra sidan. Måste kännas kymigt, som chaufför men skyltningen om denna låga bro borde också vara under all kritik.

Inte har det varit hit någon och fixat avloppet heller, grrr…ringde upp till felanmälan och ville veta vad jag ska göra av alla disk. Fick till svar att alla är på utbildning idag, shysst, sa jag, då kommer jag att diska i alla fall för vi har inte obegränsat med bestick, tallrikar och glas.

Förhoppningsvis så rinner vattnet undan lite åt gången. Hon tyckte att om det var akut så kunde jag ha ringt securitas, då hade jag också fått veta om utbildningen, men hallå, halv tio på kvällen så var det ju ingen speciell panik, och det kunde väl i så fall stå på hemsidan där man gör sin anmälan. Nåja, nu få det vara som det är…åt skogen, med andra ord 🙂

ps. Bilden som nu ligger ute på vk i samband med lastbilen under bron, det är vår bil som syns längst upp på vägen, haha…ds.

 

Etiketter: , ,

4 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Anne-Marie Mäkelä (2010-10-13 16:56)
  Har hört, ryktesvägen, att det var en som övningskörde, jag vet att dom satt två i lastbilen, ännu värre om både chauffören och körskolsläraren missade höjden på viadukten. Näpp, kan inte kännas roligt.

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Kunnig (2010-10-13 17:53)
  Det var vad jag hade hört också, däremot såg jag inte det själv, då jag var koncentrerad på mötande trafik 🙂
  Nå, då kan man ju verkligen tycka att det kanske blev extra pinsamt, med två chaufförer, men jag vidhåller ändå att något borde göras åt skyltningen då så många tydligen missar den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.