Fyllde jag år?

Det kunde man nästan tro då Theresé plockade fram ett paket till mig igår kväll. Mja,sa hon, du har ju namnsdag på måndag och sen blir det väl morsdag någon gång framöver (typ närmare jul) så då kan du ju få en present nu då.

Det var fyra assietter tillhörande dom tre kopparna jag hade sedan tidigare, samt fem djuptallrikar och sex vanliga tallrikar som jag fått av Theresé. Fina är dom och jag håller alltid ett öga på porslins sidan då man är ute på loppisar och andra ställen, men jag har aldrig sett något ur denna serie, Pomona, från rörstrand, men en dag så, kanske…

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Lisbet Olofsson (2011-03-02 06:33)
    Dom växer varje dag, i mina ögon, får bara hoppas att dom kommer att hålla sig inne i skåpen och inte helt oförhappandes hoppa ut och gå sönder 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.