Pubafton

 

Visst höll jag mig borta härifrån länge *nicka*, eller inte, jag har lite strötid nu i väntan på att håret ska torka och när jag skrivit klart här ska jag packa ner några saker…bara för att.
 
Jag fick sluta sju igår kväll, skönt, så det var att åka hem, äta och sedan hamnade vi på kvarters puben, föreningen hade anordnat en liten pubafton. Vi fick oss en öl…eller två och sedan följde Kerstin och Janne med oss till huset.
 
Janne lovade av vara bärhjälp idag så jag antar att vi inte ska tycka att det är konstigt om vi ringer dit och en röst säger: Det nummer du försöker nå, är inte längre i bruk. Och testar vi mobilen så får vi bara till svar: Numret kan inte nås, var god försök igen senare 🙂
 
Ja, vi får se, vi ska i alla fall införskaffa två platt tv:s, en dator och en mikro, idag. Samt köra några skrotlass till återvinningen. Ingen här som vill köpa en loftsäng, med medföljande tjock madrass? Loftsängen är en sån där ”vanlig” sak, tror att den heter Tromsö. Sedan har vi fyra furu köksstolar som ska bort…någon? Jag får väl slänga ut lite saker på blocket.
 
Dagens utmaningsbild skulle vara en sommarbild, jag sätter in tre bilder som får symbolisera sommar för mig, alla tre har jag tagit i Maltträsk:
 
Önskar er alla en fin lördag!
Etiketter: , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.