Det blev fel och…fel

Jag och Åke körde förbi smultronstället idag, ja det var där vi köpte jordgubbsplantan och smultronen, nå, just när man kommer ner där så satt det en skylt med följande text: Last Zon.

Inget konstigt med det, om man inte som jag, läste det, som om det stod på engelska last som i sista och zon, som i zon (ja jag vet att det egentligen stavas zone, men inget jag tänkte på då). Hann tvärfundera över vad stackarn dom menade med sista zonen, men jag kom på vad det var 🙂

Nästa anhalt var inne i växthuset, där fick man bara gå in en bit sedan satt det en skylt där: Endast personal, och Åke läste nåt helt annorlunda, nämligen: endast pensionärer. Haha..ja där ser man.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.