Fint avslut

 

 
Mitt första race för dagen blev faktiskt en soloresa, min motståndares bil gick sönder vid startplattan. Vid en soloresa får man göra bort sig totalt vilket jag inte kom ihåg så jag tog det väldigt försiktigt, tänkte inte ge bort någonting. Åkte på drygt 14 sekunder.
Andra åket, molnen tornade upp sig och det såg verkligen inte lovande ut. Vi hann fram till upp lajningen och där blev vi stående i väntan på juniorerna och när dom var tillbaka, ytterligare väntan och då kom regnet…åååhhhh, grymt irriterande då man är taggad. Jag/vi hade förresten bestämt oss för att ändra tiden från 13.52 som vi satte på första, bara för att inte breaka ut, och nu stod det 13.67.
Efter viss väntan så lättade molnen och regnet så vi fick börja elda upp oss igen. Han jag skulle möta hade skrivit sin tid på 13.76, så det skulle bli ett spännande åk, då vi nästan skulle ligga jämsides. Sen gick det fort, ska också passa på att tacka all personal i Piteå som gjort sitt bästa och frammatningen fungerade perfekt då vi slapp stå och vänta så länge, tack tack!!!
Wrooom, så var man iväg, reaktion, 0.017, jag såg aldrig killen vid min sida så jag trodde först att han kört sönder, sedan skymtar jag honom just innan målgång och hinner tänka att jag kör förmodligen för fort, eftersom han inte hinner med, så tre meter innan målgång så släpper jag gasen…
Tillbaka i depån gör familjen Brändström/Frank med team, vågen, jag har alltså gått vidare och min tid…13.68.
Finalen stod mellan jag och Emilie Jonsson, som kört sönder dagen innan men pappa Mats grejade allt med en liten tripp till Skellefteå med införskaffande av viktiga delar. Jag är för het på gröten och rödlyktar med sååå lite, men vad hjälper det? Nå, vi möts igen till helgen och det ska bli kul. Det blev prispallen i alla fall med pokal och 1000:- i pris, inte så pjåkigt, faktiskt 🙂
Önskar er alla en fin dag!
 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten