Miss(hand)lad

Nu är gipset väck…

Och jag förstår också varför det känts som en nål genom handleden (blåmärket som ser ut som ett kors), förmodligen har det väl suttit en droppnål eller dylikt, där. Nå det ser väl ok ut, men det känns inte så bra…än. Men mycket kan ju hända på några dagar.

Fast det var otroligt skönt att få tvätta handen, man fattar ju hur det är för dom som har gips i flera veckor, huvva.

8 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Fru Karlsson (2011-08-30 15:42)
  Nej nej 🙂 Men det satt väl en nål där under operationen och sedan har väl blåmärket nött mot gipsskenan och det har känts som en nål, ibland kniv, i handleden.

 2. Marja Granqvist

  Jag tror att det är där de har lagt lokalbedövningen. Skönt att få bort gipset. Har du ett vanligt stöd nu?
  Jag hade ju gips i 3-4 veckor och jag kunde inte använda handen när det togs av. Jag minns att jag sa att det är inte min hand närjag skulle tvätta den.
  Ta det lugnt nu med handen. Kram

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Marja Granqvist (2011-08-31 00:06)
  Det är det säkert. Nä, jag har ingenting för handen, skulle bara lägga på ett typ av plåster om jag skulle göra något med handen. Jag känner inte igen min hand heller, det stramar och ingen känsel har jag runt ärret, men det blir säkert bra…till slut. Ha det fint

 4. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Helena Nilsson Springare (2011-09-05 20:20)
  Det var jättehärligt att få hålla den under vatten, känner mig fortfarande väldigt öm och svag i handen, ungefär som när man var liten och sprang i 120 på asfalten och ramlade så man skrapade upp handflatan, precis så, känns det, men det tar väl sin tid innan den är ”normal” igen. Hur normalt saker i det här hemmet nu kan bli 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.