Oklätt/klätt

Har ju inte visat våra två nya stolar som vi har i matrummet. Vi har fyra stolar som hör till hela möblemanget, men det klarar man sig inte långt på.

Att sedan få tag i likadana stolar, med samma klädsel, kan vara lite knepigt så jag köpte två helt annorlunda stolar men dom matchar bra, tycker jag.

Att det tog en evighet innan vi fick dom, var ju en helt annan historia. Både klädseln och stolarna var beställningsvara, är någon förvånad? Så jag gick först in och beställde två fodral, stolarna som dom skulle passa på, tog jag för givet att jag skulle hitta…någonstans. 3 veckor skulle det ta.

När första veckan passerat så ångrade jag mig, gick in på möbelaffären och beställde två stolar också, ryggstöden är så pass smal och fodralen är sydda efter just den där stolen, så jag tordes inte chansa.

3 veckor passerade, stolarna kom och hämtades ut, men inte fodralen. Efter 6 veckor ringde jag dit och funderade vad dom höll på med. Efter viss efterforskning ringde dom upp och sa att tyget varit slut men nu skulle det dröja två veckor innan jag kunde hämta dom.

Jag lät tre veckor gå och sedan ringde en något irriterad Maria, upp möbelaffären igen, och frågade vart fasen fodralen var, och nu skulle jag dessutom ha ett bättre pris, för inte var det så roligt med två oklädda stolar i matrummet, som stått där utan användning hela sommaren, och ja, efter ytterligare en veckas väntan så kom fodralen äntligen och jag fick lite rabatt som plåster på såren.

6 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Birgitta J:n (2011-09-11 22:10)
    Det hade ju inte gjort lika mycket, om dom hade hört av sig, men när man själv ska måsta hålla reda på vad dom sysslar med, då ledsnar man. Inte fick jag mycket, men men…

  2. Helena Nilsson Springare

    Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Du har verkligen förmågan att hitta annorlunda och fräsiga saker.. Du får kanske göra en liten inredningskategori? 🙂

    Jag spanar ju runt på allt sånt nu när det snart är dags för flytt.. men INTE sånt där trist och superkommersiellt, utan det där verkligt annorlunda som få vågar inreda med.. Men.. det var ett tag sen jag såg en döskalle? 😀

  3. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Helena Nilsson Springare (2011-09-14 09:01)
    Hehe…döskallarna ligger just nu nere i källaren, i en kartong, fast två stycken har vi i bussen. Jag har ännu inte hittat en passande plats för dom. Men jag har faktiskt en till skalle, ute på bron, i en ljuslykta, jojomensan 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten