Rannsakan och civilkurage

 

Det är mycket nu, kan inte skriva om det här, inte nu i alla fall, allt beror på åt vilket håll det drar och vart allt barkar. Kanhända att framtiden kommer att te sig annorlunda om några dagar, vi får se. Jag kan då avslöja att det INTE, har något med vår sammansättning av familj att göra 🙂
Men efter att ha rannsakat mig själv, ältat fram och tillbaka så fick Maria nog, och gjorde något åt saken, jag vet att det jag gjorde var rätt och riktigt men får nog inte medhåll av precis alla andra, nån stackare ville inte detta, och det vet jag. 
Jag kommenterade Häxan Mexans blogg: http://blogg.vk.se/Mexan, och skrev att hon hade kurage, ett ord som sedan fastnade och som jag plockade fram tillsammans med rannsaka (mm, nåt att fundera över) och sedan visade jag på vanligt, j-vla civilkurage och kanske jag får mig en dänga tack vare det, men du… titta på mitt care face.
Vi tittade på, på spåret igår kväll, och jag vidhåller att detta program hade varit mycket roligare om man fått sitta i en bil och dom hade tagit oss runt Sverige istället, på små vägar. Visst kan man se på det här, men det är ändå så lite man vet, det är ju tävlingsmomentet som är roligt, man vill svara innan dom gör det.
Dom påstod att ingen kunde ta åt sig äran av att ha uppfunnit hjulet…nämen hallå??? Har dom aldrig läst Knasen och kollat in serien BC, åker inte dom runt på ett hjul med en pinne rakt igenom. Hahaa… ni ser, dom vet mycket men inte allt 🙂
Jag har precis läst vad temat för morgondagens triss ska handla om, så nu ska jag klura, fundera och spana efter just detta tema så får vi se vad det blir av alltihop. Jag önskar er alla en fin lördag!
Etiketter: , , , , , , , , ,

10 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Bra där Maria! Jag säger som grynet: ”Ta ingen skit”
  Och det är så skönt när man vet att man har rätt oavsett vad någon annan säger. Hejja dig! PS: Visst är det väl ett tecken på att man HAR rätt, när man sover gott om natten?

 2. Annika Collén

  Jag sa till dig tidigare att jag bara väntat på att det skulle hända …..endera att du skulle få nog eller en katastrof som skulle tvinga dig att få nog. Civilkurage beundrar jag i alla lägen och du är en stark och fin människa och det kommer att bli bra av detta efteråt det är jag säker på, för alla. Annika

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Lisbet Olofsson (2011-12-05 07:01)
  Ja tack, jag gjorde ju egentligen vad alla bör göra, men jag vet att det är väldigt många som ser mellan fingrarna eller inte vill lägga sig i. Nu har jag sett detta för länge och nu är det nog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.