Reklam

Har ni sett den där reklamfilmen som går nu, från specsavers? Killen sitter i biosalongen och blir rädd… före alla andra, för hans glasögon gör så att han ser allt, fyra sekunder innan alla andra, hahaa… den är ju bara för bra.

Skulle vara roligt att hålla på med reklamfilmer eller åtminstone att sitta och bolla ideér med andra om hur nästa film skulle se ut. Kunde ju bli hur galet som helst 🙂

4 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Vissa reklamfilmer är bra, som den här… men det finns några helt idiotiska också. Som det gröna slemhostetrollet t.ex., vem kan tycka att det är kul?
    Ha en bra helg. Kram

  2. Anne-Marie Mäkelä

    Två gånger har jag tittat på ett program om reklam runtom i världen och du milde, vilka dåliga reklamfilmer det finns. Många med stora monster med. Men jag såg en ganska gullig faktiskt, två monster som stötte ihop när de kom klivande över staden, de stirrade på varandra, man förväntade sig bråk. Istället föll de i varandras armar och vandrade iväg in i solnedgången. En blev gravid och födde till slut: en bil! Hon satte ned bilen och den åkte iväg. Sista texten blev:”what a little monster”. Annorlunda var den i alla fall!

  3. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Anne-Marie Mäkelä (2012-01-07 09:38)
    Man kan ju också fundera på företagen som anlitat reklambyråer och dom gör ett ”dåligt” jobb. Fast det är väl som dom säger, dom dåliga reklamsnuttarna, som folk retar sig på, är just dom man kommer man ihåg, av någon knäpp anledning 🙂 En bilmonstermamma, ja, varför inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten