Vilken mardrömskväll

 

Åke bökade och stökade nere i källaren igår, bland annat håller han på att sätta igen sidodörren på huset för där drar det in ganska så mycket kalluft, när våren kommer kan vi ju plocka bort det igen.
Enya kom inrusande i tv rummet där jag satt och såg helt förstörd ut, hon kröp ner på alla fyra tassar och gjorde sig så låg som bara möjligt, samtidigt som hon spärrade med ögonen ut mot hallen. Hon försökte sig på en luring och krypa under soffan, men där stoppade jag henne, då satt hon sig och höll utkik bort mot källaren.
Jag försökte lugna henne med att det faktiskt ”bara” är Åke som bullrar och lever om, men det trodde hon inte på. Sen fick hon Eloise till att bli lika orolig.
Och det hela slutade med att dom satt sig i trappen, upp mot Niccos tillhåll, för att hålla ryggen fri. Vilken mardrömskväll för katterna 🙂

4 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Verkligen en mardrömskväll för de små stackars liven, fast när jag läste rubriken tänkte jag att nu har Maria varit med om något RIKTIGT HEMSKT, för du brukar ju inte klaga i onödan.:) Ha en bra dag. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten