*Tjopp tjopp*

 

Semmeldagen… jo jag tackar jag. Ska bli gott med en sån, ikväll, till kaffet. Theresé gjorde en variant ifjol, eller om det var då förra året, innehållandes hallon, inte alls tokigt, men vi ska köra original, har Nicco bestämt, så då gör vi det.
Chefens före detta man, fyller år idag, så det ska göras smörgåstårta, den på började jag igår och får väl färdigställa idag. Men dessförinnan ska vi hinna på fotvården och strömpilen, och det ska inte vara några problem, har dock en aning om att den här dagen kommer att svischa förbi med ett dunder och brak, sen var den gjord.
Vi löste melodikrysset igår, och som vanligt var det inga större problem, vi har ett bra lagarbete, hon vet många sångare, kompositörer och låtar, jag är expert på att fylla upp orden om det saknas bokstäver, ni vet, då man kan gissa vad som ska in, bara genom att titta på bokstavsföljden. Och än så länge har vi haft rätt.
Sedan hann vi med någon sida i Leif GW Persson bok, han skriver på ett roligt sätt och den här boken kommer vi att beta av, betydligt snabbare än den förra. Sedan skulle jag nog vilja läsa Robert Gustavsson bok, från vaggan till deadline, en självbiografi, även den.
Nä, nu hinner jag inte skriva mer, ska äta frukost och börja se på halv åtta, hemma hos mig, innan jag ska bege mig av… ut på vägarna och till jobbet. Ha en fin tisdag, och på återseende!
Etiketter: , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Theresé Hällsten (2012-02-21 07:35)
    Men då man gör ”pimpade” semlor så skulle man egentligen kunna äta just dom, när som helst, hm… låter i alla fall gott med choklad, men hallon grejen var inte tokig heller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.