Jag bad en bön!

 

Är tvärt inne för att hämta andan, det är varmt därute… ju. Och om en halvtimme drar jag vidare. Kom bara osökt att tänka på, apropå att sitta härute, det gjorde jag nämligen förra veckan också, och samma dag hade jag och Nicco ett möte vi skulle på.
 
Väl framme så börjar jag leta efter mina mobiler och hittar inte en enda av… alla två. Jag chansar på en vildgissning att dom halkat ur väskan och ligger inne i bilen.
 
Efter ett tag kommer jag på vart dom är, hemma… på bordet, på uteplatsen *suck*. Inte kan jag hämta dom, och Nicco säger att jag ska vara glad att det inte regnar, fast hade det regnat hade jag inte suttit ute och då hade dom inte legat kvar på bordet.
 
Själv hoppas jag bara att ingen ska skicka ett sms, då jag har en sms signal som SKRIKER: MEESAGE MESSAGE MESSAGE, och det blir bara högre och högre. Och givetvis ber jag också om att ingen ska ringa, min ringsignal är inte heller att leka med: Det ringer, det ringer, hör du inte att det ringer, det riiiinger, det RRRRRRIIIINGER, ÅÅÅÅÅHHHHH…RING!!! Moahaha… min bön hjälpte, ingen hade sms:at eller ringt och ingen hade heller noterat att mobilerna låg därute så dom fanns kvar 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten